Images don’t change in Single Product view

Home – SaaS Forums Support questions WPC Image Logic (Pro) Images don’t change in Single Product view

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #4956
    Varilux
    Participant

    Hello Enrico,

    I am afraid I have a problem with my theme. I have created different color variants for my product. I have assigned the required images to these color variants via the WPC Image Logic Plugin. Unfortunately, these are not displayed to me. I have played through the whole already with the WordPress Basic Theme. Everything worked there.

    Strangely in the new theme, I had now received errors after pressing save (see screenshot). What does that mean?
    [attachment=480]Screenshot_2019-05-30.png[/attachment]

    If I put the product in the shopping cart, I will see the correct preview image. My theme probably use to display the images not the typical Woocommerce classes.

    Do you have any idea how to fix this?

    Best regards
    Arnim

    #4962
    Enrico
    Participant

    Hello Varilux,

    You are receiving “Warnings”, which are not “Errors”. As stated here: https://altoswebsolutions.com/manual/woo-price-calculator/install

    Read the point 8 of the instructions page.

    You need to set your “WP_DEBUG” = false, otherwise you will start to receive useless messages.

    It could be also the reason why your image logic is not working.

    Kind Regards,
    Enrico
    AT1398

    #4961
    Varilux
    Participant

    Hi Enrico,

    the debug mode is false: define( ‘WP_DEBUG’, false );

    I will send you an email.

    Best regards.
    Arnim

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.